Rólam

Szentiványi Kíra vagyok, a Kira Bags termékek tervezője.

Második kisfiam születése után, az otthon töltött 3 év alatt kezdtem el táskákat készíteni. Kezdetben saját használatra, illetve barátaim és ismerőseim számára terveztem és varrtam kisebb darabokat.

Szerencsésnek érzem magam, hiszen lehetőségem adódott egy bőrdíszműves mesternél tapasztalatot szerezni, így közel egy évig lehettem a tanulója. Rengeteget fejlődtem ezalatt az idő alatt, betekintést nyerhettem a szakma rejtelmeibe, a tervezés, és kivitelezés részleteibe.

Vállalkozásom hat éve egyedül kezdtem, folyamatosan fejlődtem, ma már több varrónő segíti a munkámat, így biztosítva a széles választékot és az állandó árukészletet.

A Kira Bags brand fundamentumát az alapanyagok, vagyis textilfajták, minták jelentik. Az alkotás folyamatát elsősorban az anyag inspirálja, ezekhez tervezek formát. Mindez együtt adja a Kira Bags termékek unikumát, minden mástól való különbözőségét. Az inspirációt külföldi textil kiállításokra járva szerzem. Textíliáim jelentős részét innen rendelem, így olyan alapanyag kínálattal állhatunk vevőink rendelkezésre, amely megadja az abszolút egyediség érzését annak, aki viseli a márka termékeit.

Mára már számos kiállítás és kézműves vásár kitelepülői között vagyunk megtalálhatóak.

Webshopunk megnyitásával országos elérhetőséget biztosítunk vásárlóinknak, amit idővel szeretnénk bővíteni, nemzetközivé tenni.