Bora 3 az 1-ben Maxi (hátizsák, kézitáska, válltáska) sötétkék/kék tavirózsa
Rendelhető

Anyaga magas minőségű textilbőr és vízlepergetős anyag, bélése vízlepergető. 3 mm-es szivacs gondoskodik a táska puha tapintásáról és tartásáról. Háti-, váll- és kézitáska. Belül válaszfallal, cipzáros zsebbel, és mobiltartóval. Hátul kívül cipzáros zsebbel. Elől mágneszáras zsebbel. Tetején cipzárral záródik, alját fenékszegek védik. Háti és oldalpánt levehető karabineres. Táska mérete 41x38x12 cm, kézipánt szélesség 20 mm, táska tetejétől a pánthossz 13 cm. Háti és oldalpánt szélesség 25 mm, oldaltáskaként a pánt 70-139 cm-ig állítható, hátiként 37-70 cm-ig. Külső cipzáros zseb 15x12 cm, külső mágneszáras zseb 19x16 cm, belső cipzáros zseb 15x12 cm, mobiltartó 10,5x8,5 cm.

Háti pántja nem fixen levart! A vállpántot lecsatolva, a hatrészen található karikába fűzve hordható hátizsákként!

 

Szín
sötétkék/kék tavirózsa
Méret
41x38x12 cm
28 500 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kinek ajánljuk
Kedves nézelődő!
Ha úgy döntesz, hogy ezt a Kira Bags Bora 3 az 1-ben maxi táskát választod, akkor az igényeidhez maximálisan alkalmazkodó városi vagy szabadidős többfunkciós hátizsákot kapsz. Tudom, hogy női táskából sosincs elég nagy, de ebbe a hátiba szinte mindent beletehetsz. Hordhatod háton, vállon vagy akár kézitáskaként is. Ajánlom mindazoknak, akiknek nem csak a funkcionalitás, hanem a minőség és a design is fontos szempont a vásárlásainál.
Tisztítás

Gépi, és kézi áztató mosás nem ajánlott! Tisztítani csak a felületét lehet, enyhén szappanos, nedves törlőkendővel. A nem szakszerű tisztítás, a szavatosság elvesztésével járhat.

Megjegyzés
Kérlek, vedd figyelembe, hogy a telefonod képernyőjén vagy monitorodon nem feltétlenül valósághűek a színek, valamint a terméken a minta elhelyezkedése kis mértékben eltérhet.