Elin pénztárca mini fekete/kék tollas
Raktáron
Anyaga magas minőségű textilbőr és vízlepergetős anyag, bélése vízlepergető. Belül 6 kártyatartó rekesz, és egy cipzáros aprópénztartó található. A papírpénz összehajtva fér el benne, tetején cipzárral záródik. Mérete 14x11x3 cm, kártyatartó méret 6x13 cm, 1 kártyatartóba 4 kártya fér, aprópénztartó méret 11x8 cm.
Szín
fekete/kék tollas
Méret
14x11x3 cm
12 500 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kinek ajánljuk
Kedves Nézelődő!
Ha úgy döntesz, hogy ezt a Kira Bags Elin pénztárcát választod, akkor az igényeidhez maximálisan alkalmazkodó terméket kapsz. Az Elin maxi kompakt változata. Kisebb mérete ellenére is elférnek benne az irataid, kártyáid és a pénzed. Ajánlom mindazoknak, akiknek nem csak a funkcionalitás, hanem a minőség és a design is fontos szempont a vásárlásainál.
Tisztítás

Gépi, és kézi áztató mosás nem ajánlott! Tisztítani csak a felületét lehet, enyhén szappanos, nedves törlőkendővel. A nem szakszerű tisztítás, a szavatosság elvesztésével járhat.

Megjegyzés
Kérlek, vedd figyelembe, hogy a telefonod képernyőjén vagy monitorodon nem feltétlenül valósághűek a színek, valamint a terméken a minta elhelyezkedése kis mértékben eltérhet.