Ilka roll 2 az 1-ben bézs/világos mandala
Raktáron
2 az 1-ben, háti- és válltáskaként is hordható. Belül egyterű, cipzáros zsebbel és mobiltartóval. Kívül hátul és elől cipzáros zsebbel. Teteje karabinerrel záródik. Anyaga magas minőségű textilbőr és vízlepergetős anyag, bélése vízlepergető. Táska mérete 32x30x8 cm, pántszélesség 20 mm, pánthossz állítható (hátiként hordva) 42-75 cm-ig. Válltáskaként a táska tetejétől a pánthossz 32-53 cm-ig állítható. Hátsó cipzáros zseb 15x12 cm, belső cipzáros zseb 15x13 cm, mobiltartó 10,5x8,5 cm, első cipzáros zseb 32x11 cm

 

Szín
bézs/világos mandala
Méret
32x30x8 cm
25 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kinek ajánljuk
Kedves Nézelődő!
Ha úgy döntesz, hogy ezt a Kira Bags Ilka táskát választod, akkor az igényeidhez maximálisan alkalmazkodó városi vagy szabadidős többfunkciós hátizsákot kapsz. Sok minden belefér, amire a hétköznapjaidban szükséged lehet. Hordhatod háti-, és válltáskaként is. Ajánlom mindazoknak, akiknek nem csak a funkcionalitás, hanem a minőség és a design is fontos szempont a vásárlásainál.
Tisztítás

Gépi, és kézi áztató mosás nem ajánlott! Tisztítani csak a felületét lehet, enyhén szappanos, nedves törlőkendővel. A nem szakszerű tisztítás, a szavatosság elvesztésével járhat.

Megjegyzés
Kérlek, vedd figyelembe, hogy a telefonod képernyőjén vagy monitorodon nem feltétlenül valósághűek a színek, valamint a terméken a minta elhelyezkedése kis mértékben eltérhet..